Publikasjoner og bibliotek

I tillegg til egne publikasjoner og trykksaker har vi en stor bibliotekssamling med dokumenter og tidsskrifter som dekker alle DSB sine fagområder.

Publikasjoner

Veiledning til forskriftene ligger i digitalt format, inndelt etter tema på regelverkssidene. Veiledere, håndbøker og informasjonsmateriell utgitt på pdf-format finner du også her, men disse publikasjonene er i tillegg samlet på en egen side, på samme måte som rapporter og evalueringer.

>> Veiledere, håndbøker og informasjonsmateriell

>> Rapporter og evalueringer

>> Nyhetsbladet Elsikkerhet

>> Magasinet Samfunnssikkerhet 

>> Nyhetsbrev samlokalisering av 110 og 112-sentralene

Bibliotek

Biblioteket har en samling på rundt 8000 registrerte dokumenter og i underkant av 200 løpende tidsskriftabonnementer. Samlingen dekker alle DSB sine fagområder. Biblioteket er primært for ansatte i DSB, men det lånes også ut til skoler, institusjoner og privatpersoner.

>> Her kan du søke i DSBs biblioteksbase (åpner nytt vindu)


Fant du det du lette etter?

Så bra!

Vi vil gjerne vite hva du lette etter, slik at vi kan forbedre nettsidene våre. Jo mer konkret du er, desto lettere er det for oss å bruke din tilbakemelding i vårt videre arbeid. Har du henvendelser som du ønsker svar på fra oss, eller spørsmål som krever saksbehandling, må du sende disse til postmottak@dsb.no

Det oppsto dessverre en feil og kommentaren din kunne ikke mottas, prøv på nytt og kontakt oss hvis problemet vedvarer.

Takk for at du hjelper oss! Vi leser alle tilbakemeldinger, men har dessverre ikke kapasitet til å svare alle.