Følg med på dekningsutfall i Nødnett

DSB lanserer Nødnett driftsstatus - en nettbasert tjeneste som gir brukerne informasjon om dekningsutfall i Nødnett.

- Nødnett er et viktig kommunikasjonsverktøy og brukerne har stor nytte av å vite hvor det er dekning i Nødnett for å kunne håndtere ulike hendelser, både i sitt daglige virke og i uforutsette situasjoner, sier seksjonssjef og ansvarlig for kundene i Nødnett, Bjørn Morten Skudsveen.

DSB ønsker å heve beredskapsevnen ved å tilby en løsning som viser oppdatert dekningsinformasjon i Nødnett. Med denne tjenesten kan vi nå alle brukerne, også de som ikke har arbeidsplassen sin på et kontrollrom.

Nødnett bidrar til et felles situasjonsbilde. For at folk skal få den hjelpen de trenger, når de trenger det, må ulike nød- og beredskapsaktører kommunisere og samarbeide effektivt.

- Informasjon om utfall vil gjøre det enklere for alle brukere å planlegge, både i egen organisasjon og sammen med andre, hvor det kreves bruk av gateway eller repeater for å etablere utvidet dekning, samt hvor de må basere seg på direktemodus eller reserveløsninger, sier Skudsveen.

Les hele saken på nodnett.no


Fant du det du lette etter?

Så bra!

Dersom du har spørsmål som krever saksbehandling, må du sende disse til postmottak@dsb.no

Hvis det er noe du ikke fant eller savner på våre nettsider, er det fint om du sender det til oss. Vi bruker din tilbakemelding til å forbedre nettsidene våre.

Det oppsto dessverre en feil og kommentaren din kunne ikke mottas, prøv på nytt og kontakt oss hvis problemet vedvarer.

Takk for at du hjelper oss! Vi leser alle tilbakemeldinger, men har dessverre ikke kapasitet til å svare alle.