Praktisk informasjon til deg som skal på kurs

DSB Kurssenteret arrangerer både digitale kurs, digitale fagdager og fysiske kurs med mulighet for overnatting og bevertning.

DSB Kurssenteret tilbyr kurs og kompetanseheving langs hele spekteret fra forebygging til håndtering av hendelser. Våre kurs retter seg mot alle med ansvar eller interesse for samfunnssikkerhet, forebygging og beredskap.  

Senteret jobber med kunnskapsformidling av høy kvalitet til sivile og militære ressurser over hele landet. Her kan du blant annet få opplæring i risiko- og sårbarhetsanalyser (ROS), beredskapsplanlegging, bruk av krisestyringsverktøyet CIM, øvingsplanlegging og krisehåndtering.  

Vi arrangerer både digitale kurs, digitale fagdager og fysiske kurs med mulighet for overnatting og bevertning. Vi reiser også ut til målgrupper ved behov.  

Kurssenteret er underlagt Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB). I tråd med DSBs samfunnsoppdrag bidrar senteret til å sette kunnskap i sentrum av samfunnssikkerhetsarbeidet.  

Inntil desember 2021 het vi Nasjonalt Utdanningssenter for Samfunnssikkerhet og Beredskap (NUSB). Vårt nye navn DSB Kurssenteret synliggjør rollen vår i DSB. Velkommen til oss! 

Fasiliteter  

Kos deg med variert og god mat, og bli skjemt bort i spisesalen Friheim. Her tilbyr vi deg: 

  • Egen kurssal for leksjoner og foredrag
  • To undervisningsrom for kurs og seminar
  • Fristende og hjemmelagde tallerkenretter
  • Variert buffet med spennende smaker
  • Overnattingsfløy med 30 hyggelige rom
  • Peisestue for lærerike samtaler og erfaringsutvekslinger

kurs_kurssenteret.jpg kantine_kurssenteret.jpg overnatting_kurssenteret.jpg

Lokalisering  

DSBs Kurssenter holder til i Heggedal, i Asker kommune. Kurssenteret ligger sentralt i nærheten av Heggedal sentrum med kort vei til togstasjonen.  

Kontakt oss 

DSB Kurssenteret
Underlandsveien 9
1389 Heggedal

Se lokasjon på Gulesider.no

Telefon: 33 41 25 00

E-post: kurssenteret@dsb.no 

Praktisk informasjon  

Kurset begynner med lunsj første dag, og avsluttes med lunsj kl. 11:30 siste dag.   

Kursavgiften på kr 6650, - eks mva. inkluderer måltider og overnatting, med forbehold om prisjustering.  

Vi oppfordrer alle kursdeltakerne som kan til å benytte seg av overnattingstilbudet for å etablere nettverk og utveksle faglige erfaringer og kunnskap under kursoppholdet i Heggedal. Behov for overnatting før kursstart meldes i kurspåmeldingsskjema. Dette har ingen tilleggskostnader, men forutsetter ledig kapasitet.   

Spørsmål rettes til DSB Kurssenteret på e-post til kurssenteret@dsb.no eller på telefon 33 41 25 00.  

Velkommen til kurs!