Brukeropplæring i RAYVN (digitalt kurs)


Kursnr.:
k3
Arrangør:
DSB Kurssenteret
Dato:
-
Påmeldingsfrist:
Fag:
Kurs
Kurssted:
Digitalt
Adresse:
Nettbasert
Meld deg på kurset

Varighet

Kurset varer fra 09.30 - 11.30 den 1. februar 2024.

Hvorfor delta på dette kurset?

Fra 1. oktober i år byttet DSB leverandør av krisestøtteverktøy til Rayvn. På det kurset vil du lære å bruke Rayvn, slik at du i størst mulig grad vil være i stand til å utnytte verktøyet på en god måte.

Dette lærer du

På dette kurset vil du lære å bruke Rayvn fra et brukerperspektiv. Kurset dekker ikke administrasjon og oppsett, men loggføring, rapportering, møter, bruk av kart og all annen brukerfunksjonalitet.

Hvem kan delta?

Kurset er i prinsippet åpent for alle, men deltakere fra Statsforvaltere, kommuner og tilsluttede virksomheter på DSBs rammeavtale vil bli prioritert.

Slik jobber vi

Kurset er digitalt og vil foregå via Teams. For å følge undervisningen på best mulig måte er det sterkt anbefalt at alle deltakere har tilgang til en Rayvn-installasjon under kurset. DSB har ikke anledning til å bistå med dette, så det må tas med enten lokal eier av Rayvn eller Rayvn support. Det er fint om dere sørger for å ha tilgang til Rayvn på plass før kursstart.

Praktisk informasjon

1-2 dager før kurset vil deltakerne få tilsendt en invitasjon til et Teams-møte til e-posten de oppgir ved påmelding. Vi anbefaler selvsagt å legge inn kurset i kalenderen selv frem til dette, slik at dato og tidsrommet holdes av.

Alle spørsmål om kurset kan rettes til kursholder Johan Stenshorne (johan.stenshorne@dsb.no).