CIM grunnkurs


Du lærer å bruke det elektroniske krisestøtteverktøyet DSB-CIM. Dette er et komprimert digitalt kurs basert på vårt vanlige grunnkurs som går over to dager.

Kursnr.:
K2215
Arrangør:
DSB Kurssenteret
Dato:
-
Påmeldingsfrist:
Fag:
Kurs
Kurssted:
Digitalt
Adresse:
DSB
Meld deg på kurset

Digitalt grunnkurs skal gi deg kompetanse i å anvende hovedfunksjonene i DSB-CIM som grunnlag for å kunne bekle posisjoner i en kriseledelse som benytter dette verktøyet til krisestøtte.

Kurset danner en plattform for videre utvikling av krisehåndteringsferdigheter, og for deltakelse på det videregående kurset "DSB-CIM administrator".

Administrative opplysninger

Kurset starter kl. 09:00 og avsluttes til kl. 15:00. Det er e-læringsverktøyet Moodle Workplace og webinarløsningen Big Blue Button som brukes til digital gjennomføring av kurset. Du vil få tilsendt lenke til det virtuelle møterommet på morgenen kursdagen.

Det er viktig at nettleseren din er oppdatert. Webinarløsningen fungerer best med Chrome eller Microsoft Edge, Safari virker også. Internet Explorer har vi dessverre dårlig erfaring med. Vi anbefaler alle på forhånd teste ut lyd, video og skjerm i en privat økt (du er den eneste i økten) for å sjekke at det tekniske er OK før kurset.

Kursavgiften er på kr 1850 eks. mva.

Spørsmål om kurset kan rettes til DSB kurssenteret (dks@dsb.no), telefon 33 41 25 00 eller til kursleder Johan Stenshorne (johan.stenshorne@dsb.no).