Brukeropplæring i RAYVN (digitalt kurs)


Kurstid: kl. 12:00-14:00

Kursnr.:
F2415
Arrangør:
DSB
Dato:
-
Påmeldingsfrist:
Fag:
Kurs
Kurssted:
Digitalt
Adresse:
-
Meld deg på kurset

Hvorfor delta på dette kurset?

På dette kurset vil du lære å bruke RAYVN, slik at du i størst mulig grad vil være i stand til å utnytte verktøyet på en god måte.

Dette lærer du

På dette kurset vil du lære å bruke RAYVN fra et brukerperspektiv. Kurset dekker ikke administrasjon og oppsett, men loggføring, rapportering, møter, bruk av kart og annen brukerfunksjonalitet.

Kurset gir ikke innføring i krisehåndtering eller stabsmetodikk.

Hvem kan delta?

Kurset er i prinsippet åpent for alle, men deltakere fra Statsforvaltere, kommuner og tilsluttede virksomheter på DSBs rammeavtale vil bli prioritert.

Slik jobber vi

Kurset er digitalt og vil foregå via Teams. For å følge undervisningen på best mulig måte er det sterkt anbefalt at alle deltakere har tilgang til en RAYVN-installasjon under kurset. DSB har ikke anledning til å bistå med dette, så det må tas med enten lokal eier av RAYVN eller RAYVN-support. Det er fint om dere sørger for å ha tilgang til RAYVN på plass før kursstart.

Praktisk informasjon

1-2 dager før kurset vil deltakerne få tilsendt en invitasjon til et Teams-møte til e-posten de oppgir ved påmelding. Vi anbefaler selvsagt å legge inn kurset i kalenderen selv frem til dette, slik at dato og tidsrommet holdes av.

Spørsmål om kurset kan rettes til kursholder Caroline Ordaz (caroline.ordaz@dsb.no).