Samfunnssikkerhets­konferansen 2018


Samfunnssikkerhetskonferansen 2018 arrangeres 5. og 6. februar. Konferansen skal handle om fremtidens utfordringer og i hvilken grad vi er forberedt på disse.

Kursnr.:
2018
Arrangør:
DSB
Dato:
-
Påmeldingsfrist:
Fag:
Kurssted:
Radisson Blu Plaza, Oslo
Adresse:
Sonja Henies plass 3, 0185 Oslo
Meld deg på konferansen

>>  Last ned programmet (pdf)

Tema for samfunnssikkerhetskonferansen 2018 er "Fremtidens utfordringer – er vi forberedt?" Dette temaet kan romme så mangt – og det vil årets Samfunnssikkerhetskonferanse også gjøre. Vi tar utgangspunkt i de endringene som skjer i nær fremtid med et moderne og komplekst samfunn, og utfordringene dette medfører for oss alle.

Hvilke store endringer kan vi se konjunkturene av internasjonalt? Hva kan vi vente oss i fremtiden for nasjonen Norge? Hvordan vil disse endringene utfordre lokalsamfunnet og enkeltindividet? Vi vil med årets konferanse belyse hvordan de ulike endringene rundt oss påvirker og utfordrer fremtidens samfunn generelt, og samfunnssikkerhets- og beredskapsarbeidet spesielt.

Årets konferanse har mange spennende foredragsholdere!
Dere som ikke har anledning til å oppleve justis-, beredskaps- og innvandringsminister, Sylvi Listhaug, lederen for UN Office for Disaster Risk Reduction (UNISDR), Robert Glasser, Cicero-direktør Kristin Halvorsen, Sjef i Forsvarets operative hovedkvarter (FOH), Rune Jacobsen, Torgeir Waterhouse i IKT-Norge, redaktør Harald Stanghelle i Aftenposten, forfatter Maja Lunde, komiker Espen Beranek Holm og alle de andre som dukker opp på scenen, kan følge med på DSBs facebook-side. Der intervjuer vi aktørene forløpende - og dessuten vil foredragene etter hvert bli publisert her på nettsiden. 

Her finner du programmet for konferansen (PDF)
Litt praktisk informasjon (PDF)

Følg med, vi oppdaterer denne artikkelen forløpende med detaljert informasjon om konferansen.

Målgruppe

DSBs Samfunnssikkerhetskonferanse er relevant for alle som har en rolle innen samfunnssikkerhet, beredskap eller krisehåndtering.

Kontaktinformasjon

Ved spørsmål om praktiske forhold rundt påmelding og hotell, ta kontakt med Proviso ved Monica Szyperski.

Ved spørsmål om programmet og konferansens innhold, ta kontakt med Per Arne Kvam eller Marianne Isaachsen i DSB.

Vi gleder oss til konferansen og håper vi ses i februar 2018!