Kunnskapsbanken

Takk for at du ville besøke Kunnskapsbanken!

Vi har gledet oss til å dele Kunnskapsbanken med deg. Vi har jobbet lenge for å realisere dette verktøyet, med informasjon om risiko og sårbarhet for naturhendelser basert på data fra ulike kilder.

Kunnskapsbanken har også vært tilgjengelig en periode, slik at vi kunne få innspill og tilbakemeldinger fra noen brukere. Men den er ennå ikke offisielt lansert.

I disse dager jobber vi med forbedringer, både teknisk, innholdsmessig og ikke minst med brukeropplevelse. Fra de brukerne som har rukket å benytte Kunnskapsbanken noe, har vi fått verdifulle innspill til hvordan vi kan gjøre Kunnskapsbanken til et enda bedre verktøy. Disse vil vi også gjerne ta med oss inn i løsningen.

Kunnskapsbanken kart er fortsatt tilgjengelig via https://kart.dsb.no/kunnskapsbankkart, og det er mulig å logge inn for brukere som har fått brukertilgang på grunn av tjenstlig behov for data bak innlogging.

Når vi lanserer Kunnskapsbanken i sin helhet vil vi altså være helt sikre på at vi tilbyr deg som bruker en nyttig og sikker løsning. Vi håper du har tålmodighet til å være over med oss. Beklager også uforutsigbarhet i forbindelse med lansering.

Håper vi snart ses igjen!

Har du noen spørsmål kan du kontakte oss på kunnskapsbanken@dsb.no


Fant du det du lette etter?

Så bra!

Dersom du har spørsmål som krever saksbehandling, må du sende disse til postmottak@dsb.no

Hvis det er noe du ikke fant eller savner på våre nettsider, er det fint om du sender det til oss. Vi bruker din tilbakemelding til å forbedre nettsidene våre.

Det oppsto dessverre en feil og kommentaren din kunne ikke mottas, prøv på nytt og kontakt oss hvis problemet vedvarer.

Takk for at du hjelper oss! Vi leser alle tilbakemeldinger, men har dessverre ikke kapasitet til å svare alle.