Leie lokaler til kurs, møter og konferanser

NUSB har undervisnings- og møterom med kapasitet opp til 60 personer til utleie for bruk til kurs, møter og konferanser. På NUSB finnes også 30 enkeltrom til overnatting i forbindelse med kurs og konferanser. I tillegg til innkvartering kan vi også tilby bespisning.

Sentral beliggenhet

Nasjonalt utdanningssenter for samfunnssikkerhet og beredskap (NUSB) ligger i gangavstand fra Heggedal jernbanestasjon, kun 35 minutter fra Oslo S.

Undervisning- og møterom

Vi kan tilby undervisnings- og møterom med kapasitet opp til 60 personer. Alle våre rom har Wi-Fi og komplett AV-løsning.

Priser og tilrettelegging

Vi tilbyr svært gunstige og konkurransedyktige priser som inkluderer hjelp med forarbeid, påmelding og registrering, gjennomføring, etterarbeid og evaluering.

Overnattingsmuligheter

NUSB har 30 enkeltrom som kan leies i forbindelse med kurs og konferanser. Vi kan også tilby mer enn 50 gratis parkeringsplasser.

Mat

I tillegg til innkvartering kan vi også tilby bespisning. Vår kjøkkensjef Håvard og hans team forsyner gjerne deres arrangement med frokost, lunsj og middag samt pauseservering.

Informasjon og bestilling

For mer informasjon og en uforpliktende samtale, ta kontakt med husøkonom Roy Andresen på telefon 66 98 96 00 eller e-post nusb@dsb.no 


Fant du det du lette etter?

Så bra!

Dersom du har spørsmål som krever saksbehandling, må du sende disse til postmottak@dsb.no

Hvis det er noe du ikke fant eller savner på våre nettsider, er det fint om du sender det til oss. Vi bruker din tilbakemelding til å forbedre nettsidene våre.

Det oppsto dessverre en feil og kommentaren din kunne ikke mottas, prøv på nytt og kontakt oss hvis problemet vedvarer.

Takk for at du hjelper oss! Vi leser alle tilbakemeldinger, men har dessverre ikke kapasitet til å svare alle.