Studenter og nyutdannede

Hvert år besøker vi utdanningsmesser og ulike studentarrangementer. Bli bedre kjent med DSB og de mulighetene vi kan tilby ved å besøke oss der vi er.

I 2016 treffer du oss blant annet på:

  • NTNU - Energidagen 27. oktober

Når du besøker vår stand eller deltar på et av våre foredrag, får du en unik mulighet til å stille spørsmål til våre representanter. Som regel vil det være medarbeidere både fra HR-avdelingen og fagavdelingene til stede. Benytt muligheten til å knytte kontakter. Vi gleder oss til å møte deg.

Trainee-ordning i samarbeid med SINTEF

I samarbeid med åtte partnere har SINTEF etablert en traineeordning innenfor energiområdet. Det tilsettes nye EnergiTraineer hver høst, med oppstart fra ca. 1. august. Traineene engasjeres for en periode på to år. I denne perioden inngår opphold i tre ulike virksomheter. Hvert opphold er på ca. åtte måneder.

>> Mer om EnergiTrainee og hvordan du søker

>> Les mer om EnergiTrainee på SINTEF sine nettsider.

Sommerjobb

Hver sommer tilbyr vi flere studenter en unik mulighet til å opparbeide seg verdifull arbeidserfaring fra vår organisasjon. Du vil bli en del av et stort fagmiljø og får utføre selvstendige arbeidsoppgaver. Dette vil gi deg et innblikk i hva du kan bruke kompetansen din til, og kan være med på å gjøre videre karrierevalg enklere.

Vi utlyser sommerjobber på nyåret. Følg med på ledige stillinger (Webcruiter).


Les også

Fant du det du lette etter?

Så bra!

Vi vil gjerne vite hva du lette etter, slik at vi kan forbedre oss.

Det oppsto dessverre en feil og kommentaren din kunne ikke mottas, prøv på nytt og kontakt oss hvis problemet vedvarer.

Takk for at du hjelper oss!