Bli med på laget!

Foto: DSB


Vil du være med på å bygge opp og drive en helt ny utdanning for brann og redning? Vi er i gang med rekruttering til Brann- og redningsskolen, og ønsker deg med på laget!

Vår oppgave er å gi brann- og redningspersonell den kompetansen de trenger og fortjener – slik at de også i fremtiden kan gjøre livet tryggere for innbyggere over hele landet.

Brann- og redningsskolen starter opp i 2024, og vil bestå av en to-årig fagskoleutdanning og et variert kurstilbud

Det betyr spennende jobbmuligheter innenfor en rekke fagfelt: Brann, redning, forebygging, nødalamering, beredskap, pedagogikk, studieadministrasjon, drift, ledelse, IKT med mer. Nederst på siden kan du lese mer om når de ulike stillingene lyses ut.

Jobb med mening

Brann- og redningsskolen får helt nye undervisningsbygg, brannstasjon og et moderne øvingsfelt, der lærere og studenter skal forene teori og praktisk læring.

— Dette er en sjelden mulighet til å være med på å bygge opp en helt ny utdanning. Medarbeiderne er den viktigste ressursen i dette arbeidet. I alle stillingene er det store muligheter for faglig utvikling, samtidig som du bidrar til noe større – nemlig trygghet og sikkerhet i folks hverdag, sier Elisabeth S. Aarsæther, direktør i DSB.

DSBs direktør smilende utendørs
Foto: DSB
Dette er en sjelden mulighet til å være med på å bygge opp en helt ny utdanning. Medarbeiderne er den viktigste ressursen i dette arbeidet.
Elisabeth S. Aarsæther, direktør i DSB

Mange muligheter i Midtre Hålogaland

Brann- og redningsskolen etableres i Tjeldsund, der Norges brannskole ligger i dag. I Midtre Hålogaland har du alt du trenger. God plass, og uendelige muligheter for friluftsliv i storslått natur. I Harstad og Narvik, to akkurat passe store byer med god atmosfære, er det pulserende kulturliv, restauranter og shopping.

Ole Gunnar Håland flyttet til Evenes i 2021, og jobber som enhetsleder ved Norges brannskole: — Fra før visste jeg at dette er en fantastisk arbeidsplass med stort faglig engasjement, og det blir ikke noe mindre spennende fremover! Selv er jeg glad i å kjøre ski, padle kajakk og telte under nordlyset, så da var dette den perfekte plassen å flytte til. Her er det masse ledige boligtomter, fantastisk utsikt og nærhet til hav, fjell, fantastiske turopplevelser og byliv for de som ønsker det, forteller han.  

Foto: Luciano Gálvez Martínez
Fra før visste jeg at dette er en fantastisk arbeidsplass med stort faglig engasjement, og det blir ikke noe mindre spennende fremover!
Ole Gunnar Håland, enhetsleder ved Norges Brannskole

Spennende jobbmuligheter

Stillingene på Brann- og redningsskolen utlyses på webcruiter

Her er en oversikt over hvilke stillinger vi planlegger å lyse ut i 2022.

 • Rektor – februar
 • HR - mars/april
 • Kommunikasjon – mars/april
 • Drift – mars/april
 • Seksjonssjef fagskole – april/mai
 • Seksjonssjef pedagogikk – april/mai
 • IKT (to stillinger) – april/mai
 • Studieadministrasjon (to til fire stillinger) – april/mai
 • Emneansvarlig (seks stillinger) – september/oktober
 • Faglærere (tolv stillinger) – september/oktober
 • Pedagogikk – september/oktober

Velkommen som søker!